Våra produkter

Swedflex Skorstensprodukter AB

Produkter för skorstensreparationer och skorstenstätning

Swedflex Skorstensprodukter AB tillverkar, säljer och distribuerar produkter för skorstensrenovering och skorstenstätning

Vi på Swedflex Skorstensprodukter AB servar hantverkare med hantverksmässig kunskap, erfarenhet och nytänkande i material och produktionsteknik. Företaget har sin verksamhet i Vinninga, utanför Lidköping i gamla Skaraborg, numera Västra Götaland.

Vi har stor erfarenhet inom skorstens- och eldstadsbranschen. Vi har i vår säljportfölj Glidgjutningsbruket SEM 1400 som är till stor glädje för många hantverkare i Sverige, Norge och Finland.

För oss och är det viktigt att framföra varför just våra produkter är vad ni som hantverkare eller som konsument ska använda. Det handlar inte om den säljare som är bäst på att prata och som kommer hem med sin order - det handlar om kunskap, erfarenhet och kvalitet.

Produkter och vår filosofi

Det finns redan på den svenska marknaden ett flertal producenter inom yrket skorstenshantverkare, med olika typer av material och linningsteknik. För glidgjutning finns även en mängd olika glidgjutningsbruk med olika egenskaper.

För oss och är det viktigt att framföra varför just vår produkt är den ni som hantverkare eller som konsument ska använda. Det handlar inte om den säljare som är bäst på att prata och som kommer hem med sin order.

Grundat av hantverkare, för hantverkare

Swedflex Skorstensprodukter AB är ett företag grundat av hantverkare med erfarenhet, kunskap och kraft att ifrågasätta varför en produkt för skorstensrenovering och Skorstenstätning ska ha en speciell utformning som gynnar slutkonsumenten, hantverkaren och även sotaren - som skall arbeta med rensningen av skorstenen. Denna kombination och vinn-vinn-situation är ett tema som vi kan stå för utan att någon behöver bli två meter med guld på axlarna.

Vårt koncept bygger på erfarenheter och ifrågasättande i kombination med hantverkarskicklighet, och detta är vi stolta över. Kunskapen vidarebefodrar vi till alla de hantverkare i Sverige, Norge och Finland som idag jobbar med oss som goda samarbetspartners, över de nodiska gränserna. Vi erbjuder mer än bara produkter till skorstenar och ventilation.
Vi är inte störst, men vi är strävsamma för bra samarbete i tiden….